Vlog #1 – Mijn borderline

Ik heb mijn eerste vlog opgenomen en gepubliceerd! Dit heb ik gedaan, omdat ik jullie een goed beeld wil geven van hoe mijn borderline in elkaar zit. Bij iedereen die borderline heeft is dit namelijk verschillend; iedereen is immers uniek.

Ik heb helaas ervaring met borderline en persoonlijke stoornissen. In mijn vlog zie je meer!

 

Als je een vraag hebt laat het me dan weten dan zal ik erop reageren en/of een blog over schrijven. Je kan me een mail sturen of hieronder een reactie plaatsen.

 

Recommended Posts
Comments
  • Jimmy
    Beantwoorden

    Hey!

    Mooie vlog, goed je best op gedaan! En super herkenbaar! Wat leg je het goed uit.. het helpt mij wel om woorden te geven aan mijn gevoel en gedrag en het beter uit te leggen aan de mensen om mij heen.. dankjewel!! Xx keep on growing!

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search