Over mij

Hi! Mijn naam is Annelon. Ik ben 27 jaar en woon met mijn lieve vriend, mijn dochtertje Nola (3) en zoontje Liam (1) in Diemen. We hebben hier een mooi huisje gekocht. Naast dit blog en forum doe ik momenteel vrijwilligerswerk in het Amsterdam UMC en run ik nog een blog; Nannyannelon.

Ik heb epilepsie die ik van verschillende kanten heb leren kennen. Deze ervaringen deel ik graag met andere. Ook vraag ik andere mensen hun ervaringen te delen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met epilepsie, ouders van kinderen met epilepsie en professionals.

Deze website heet A-typical; dit is Engels voor A-typische. Dat betekent “afwijkend van het gemiddelde”. De website heet zo, omdat ik er achter gekomen ben dat je niet in één bepaald hokje past. Het is niet zo dat je epilepsie hebt en daarom maar deze of deze vorm hebt. Nee, alle epilepsie verschilt van elkaar. Ze geven het een naam. Dat zorgt vervolgens voor veiligheid, maar daarna ook voor twijfel, want voldoe je er wel genoeg aan? Dit is niet alleen met epilepsie maar met meerdere beperkingen/aandoeningen zo. Vandaar deze website en vandaar de naam A-typical “Look beyond the imperfections”.

Op dit blog vind je tips, informatie, ervaringen van andere en kan je gezellig met elkaar in gesprek op het forum. Het is de bedoeling dat het een gezellig blog en forum is en blijft. Natuurlijk komen er ook verdrietige onderwerpen in voor, maar deze worden afgewisseld met wat luchtigere blogs.

Veel plezier op de blog en het forum!

Wil jij graag iets kwijt? Heb je een idee voor een artikel? Wil je graag een gastblog schrijven en je ervaringen delen?

Klik hier!

“LOOK BEYOND THE IMPERFECTIONS”

Start typing and press Enter to search