Weekdiary #35

Deze week was leuk. Er waren vooral veel ontwikkelingen betreft A-typical, de NVS (nervus vagus stimulator) werd opnieuw ingesteld en ik was veel met de kinderen.

Voor diegene die nog niet weten wat een NVS is; dat is een apparaatje dat lijkt op een pacemaker. Die zit linksboven mijn borst onder de huid en geeft elke 5 minuten 30 seconde lang een schokje naar een zenuw in mijn hals. Dit heeft bijwerkingen zoals de meest merkbare; hees praten tijdens die 30 seconde. Dit wordt met de tijd wel minder.

Maandag waren de kinderen naar het kinderdagverblijf. Ik had dus even lekker de tijd om rustig het huishouden te doen en te gaan werken aan A-typical.nl. Van heel veel merken en webshops krijg ik allemaal producten toegestuurd voor in de goodiebags. Deze goodiebags krijgen mensen die minimaal €15,- doneren op de crowdfunding van A-typical.

Dinsdags waren de kinderen thuis. ’s Ochtends gingen we met Liam naar de GGD en een paar boodschapjes doen. Als ik op pad ga en moet gaan communiceren met mensen dan ben ik wel heel erg bezig met de NVS. Ik heb er dan ook echt wel last van. Ik hou de gesprekken kort of ik laat andere zo lang mogelijk praten wanneer de NVS aan slaat. Toen we voor Liam bij de GGD zaten heb ik het haar gewoon even van te voren uitgelegd, omdat het voor mij wel echt heel ongemakkelijk ging worden.

Woensdag had ik eigenlijk vrijwilligerswerk, maar die heb ik weer afgezegd. Het is nog steeds zo dat ik elke 5 minuten, 30 seconde heel hees praat. Dat vind ik niet fijn tijdens werk. Tijdens het vrijwilligerswerk ben ik toch wel heel veel met mensen in gesprek.

Ik ging met het openbaar vervoer naar huis. In Amsterdam-zuid heb ik een overstap die elke keer net niet haal dus zit ik daar even rustig in het hokje bij de tramhalte. Wij woonde voorheen in Amsterdam en mis het eigenlijk best wel. De vierkante meterprijs is alleen zo hoog ;-). Eenmaal thuis heb ik veel blogs geschreven en gemaild met sponsoren en andere bloggers. Ik mag veel gastblogs gaan schrijven om zo meerdere mensen te laten weten dat A-typical bestaat.

Donderdag ging ik naar het Amsterdam UMC om daar de NVS weer anders in te stellen. Nola zat ’s ochtends huilend op de bank dat ze niet naar het kinderdagverblijf wilde maar graag met mij mee wilde. Ik dacht waarom ook niet. Samen met Nola ben ik met de tram richting het ziekenhuis gegaan.

Na deze afspraak ben ik met Nola nog naar de bioscoop geweest. Ik dacht als we dan toch een dagje alleen met zijn tweeën hebben dan maken we er ook maar echt een leuke dag van.

Eenmaal thuis ging Nola lekker tv kijken en had ik een call met Epihunter. Dat is iets nieuws waar ik nieuwsgierig naar ben. Over een paar weken verschijnt hier meer info over op A-typical! 🙂

Er zijn een aantal illustratoren die A-typical sponsoren door illustraties te maken :-). Van Dream & Create by Marjolijn kregen we de originele tekeningen binnen. Nola pikte meteen de tekening met de NVS er uit “kijk mama dat ben jij met de borstel die je vast houdt”!

Einde van de middag heb ik met Nola nog een pizza in elkaar geflanst. Echt een aanrader als je even niet zoveel puf meer hebt maar wel wat met je kind wil gaan doen. ’s Avonds hebben we deze gezellig opgegeten.

Ik ben benieuwd of daar ook een recept voor is die binnen het Ketogeen dieet past. Die ga ik eens opzoeken. Ik ben zo benieuwd naar dat dieet.

’s Avonds was ik nog druk bezig voor A-typical. Ik kreeg bericht van twee bloggers die mijn gastblogs online hebben geplaatst. Ik heb een gastblog geschreven bij Meervanmir en Meermetmama.

Vrijdag hadden we een lekker dagje thuis. De kinderen waren niet naar het kinderdagverblijf. We hebben gewoon lekker gespeeld en ik heb tussendoor geprobeerd nog zoveel mogelijk te werken aan A-typical. 

Zaterdag hadden we een familiedag van mijn vriend zijn werk; DHL. Met de NVS was het alleen soms wat lastig communiceren. We hebben met zijn alle erg genoten van deze dag. Het was lekker weer en de kinderen genoten van de clown en het springkussen. Ik merk dat een van de positieve bijwerkingen van de NVS toch wel is dat ik veel meer energie heb.

’s Avonds ben ik nog druk bezig geweest met A-typical. A-typical gaat nu veel rond over Instagram. Vooral de illustratoren zijn heel enthousiast en krijgen erg positieve reacties op de illustraties die ze maken voor A-typical. We delen alles van elkaar.

Op Instagram ga ik voortaan goodiebags showen met wat er in zit. In ruil voor een donatie van minimaal 15 euro krijgt iemand de goodiebag. Elke dag verschijnt er weer een nieuwe goodiebag dus volg snel A-typical op Instagram. Op deze website kan je hem ook gewoon bestellen hoor.

Dit geld gaat naar de website en het langere bestaan er van. Stel dat ik geld over houd dan gaat dit naar andere goede doelen.

Larissa Loman wilde op haar Instagram Larissatekent dit delen. Na een uurtje kreeg ik ineens een afbeelding van haar waar ze mij in had getekend met goodiebags in mijn handen. Heel lief van haar. 

Uiteindelijk zag ik dat Sanneke A-typical ging volgen. Zij is een bekende youtuber en heeft op haar Instagram 13,5 000 volgers. Ik stuurde haar via Instagram een privebericht of we wat voor elkaar konden betekenen om A-typical bekend te maken. Ze vertelde over haar broertje die overleden is aan epilepsie. Super heftig. Zij is heel blij met A-typical en gaat dit delen met haar volgers. Heel lief van haar.

Opeens zag ik de melding verschijnen dat ik 100 volgers heb (binnen een week). Daarna ben ik lekker gaan slapen.

Zondag in de ochtend mocht ik lekker lang blijven liggen en ben ik lekker in bed blogs gaan schrijven terwijl mijn vriend met de kinderen beneden was. Ik werd nog verrast door Colouringrid. Die stuurde mij nog een mooie illustratie van een tekst. Echt een passende slogan voor A-typical en passend bij epilepsie. Je gaat meerdere illustraties van haar zien!

Dit was een beetje mijn week. Ik hoop dat mensen het leuk vinden om de ontwikkelingen van A-typical te lezen.

Hebben jullie nog een idee kwa bodem en toppings voor een pizza die in het ketogeen dieet past?

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Loes
  Beantwoorden

  Ik maak voor mijn zoontje altijd een pizza van macadamia noten, eiwit, mayo en olie.
  Hij is wel wat bros maar hij vindt het heerlijk!!!

  • Annelon Roskam
   Beantwoorden

   En kan je dan wel gewoon de normale Koopmans bakmix voor pizza gebruiken? Waar maak je anders de bodem van? 🙂

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search