Wil je een A-typical goodiebag ontvangen?

Hallo! Wil jij graag A-typical steunen!? Om te blijven bestaan hebben we geld nodig voor deze website. Deze website, blog, forum en de app zijn belangrijk voor veel mensen met epilepsie en familie en vrienden van mensen met epilepsie.

De mensen met epilepsie vinden hier herkenning, erkenning en informatie. Veel schamen zich voor bepaalde dingen, maar hier op deze website is dat niet nodig. Vooral bij jongeren met epilepsie is er veel schaamte.

Ouders van kinderen met epilepsie (syndromen) zoeken contact met andere ouders om ervaringen en tips uit te wisselen. Er zijn bijvoorbeeld ook veel zeldzame syndromen waarbij het moeilijk is om lotgenoten te vinden. Hoe meer mensen weten van deze website, hoe meer mensen er gesteund worden.

Wanneer je €15,- of meer doneert ontvang je een goodiebag! Mail mij als je meer dan €15,- wil doneren. Je mag dan bijvoorbeeld aangeven of het voor een man, vrouw, jongen of meisje is. Ook mag je kiezen of je wil betalen met creditcard via de Crowdfunding van A-typical of de donatie naar mij over wil maken.

Als je hier klikt kan je zien door welke bedrijven en merken de goodiebag gesponsord wordt. Zo kan je een beetje zien wat je in de goodiebag kan verwachten.

Alvast bedankt voor je steun!

 

“LOOK BEYOND THE IMPERFECTIONS”

Start typing and press Enter to search