Even voorstellen

 In Gezelligheid, Informatie

Hi! Mijn naam is Annelon. Ik ben 27 jaar en woon met mijn lieve vriend, mijn dochtertje Nola (3) en zoontje Liam (1) in Diemen. We hebben hier een mooi huisje gekocht. Naast dit blog doe ik vrijwilligerswerk bij het Amsterdam UMC en run ik nog een blog; NannyAnnelon.

Vanaf mijn 10e jaar heb ik epilepsie. De epilepsie kwam toen tot uiting. Ze zeiden Absances. Dat is een soort van kinderepilepie. Hier zou ik hoogstwaarschijnlijk na mijn puberteit weer van af zijn.

Later bleek dit helaas niet zo te zijn. De epilepsie was niet onder controle te krijgen met medicatie dus heb ik gekozen voor een hersenoperatie om de bron weg te laten halen. Helaas was dit uiteindelijk niet mogelijk en ben ik gegaan voor een NVS (Nervus Vagus Stimulator). Op dit blog licht ik dit allemaal verder toe.

Al met al… Ik heb epilepsie. Op deze website deel ik graag mijn ervaringen en help ik mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Heel veel plezier op dit blog en het forum.

Wil jij graag iets kwijt? Heb je een idee voor een artikel? Wil je graag een gastblog schrijven en je ervaringen delen?

Klik hier!

 

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search