Weekdiary #36

Het was een heel relaxt weekje, maar het weekend was wel iets drukker. Ik heb doordeweeks veel gewerkt aan de websites en blogs A-typical en NannyAnnelon.

Maandag heb ik de kinderen naar het kinderdagverblijf gebracht. De kinderen waren helemaal blij want het kinderdagverblijf is verhuisd. Verder heb ik de dag heel veel blogs geschreven, zowel gastblogs voor op andere websites als blogs voor A-typical en NannyAnnelon. Daarnaast gingen er ook een paar goodiebags uit dus die heb ik ook ingepakt.

Dinsdags was ik met de kinderen thuis. We zijn naar de winkels geweest en daarna naar de kinderboerderij. ’s Middags hebben we lekker thuis gespeeld en heb ik nog wat kunnen werken.

Woensdag heb ik Nola expres thuis gehouden om samen naar een verjaardag van een vriendinnetje van mij te gaan. We zijn daar een hele dag geweest. Tussendoor even naar de speeltuin en verder gezellig met iedereen bijgepraat. Met de NVS die elke 5 minuten aan sloeg vond ik het bijpraten wel heel lastig en vermoeiend. Als deze aan slaat praat ik namelijk nog steeds erg hees.

Donderdag bracht ik Nola naar het kinderdagverblijf en bleef Liam lekker bij mij. Ik had een afspraak in Amsterdam UMC en Liam ging gezellig mee. We gingen om te checken hoe het nu gaat met de NVS. De NVS werd opnieuw weer ingesteld. Morgen lees je hoe mijn week met de NVS was en hoe het er verder voor staat.

Vrijdag ochtend heb ik lekker blogs geschreven voor zowel A-typical als NannyAnnelon. Einde van de middag ging ik naar de medisch psycholoog om weer bij te praten.

Zaterdag hadden we een dagje Groningen. Mijn vriend zijn familie en vrienden (dus ook die van mij) wonen in Groningen. Groningen is voor ons 1,5 – 2 uur rijden dus meestal  maken wij daar een heel dagje van en gaan we bij iedereen even langs. Naja we maken een selectie ;-). We gingen naar de moeder van mijn vriend en op kraamvisite bij vrienden. Was een gezellig dagje zonder het teveel over de epilepsie te hebben. Dat was heel fijn.

’s Avonds zette ik de crowdfunding van A-typical op mijn privé Facebook. Ik liet zo dus ook weten dat ik deze website ben begonnen en daar geld voor nodig heb. Dat vond ik wat spannend dus heb het daarom zo lang uitgesteld. Gelukkig kreeg ik fijne reacties en heb ik best wat geld ontvangen :-).

Het was een lekker weekje. Leuke dingen gedaan, maar ook een paar daagjes rust. Ik vind het heerlijk om af en toe een dagje met alleen Nola te hebben en af en toe alleen met Liam.

 

 

 

De illustratie van de medisch psycholoog is geïllustreerd door Dream & Create by Marjolein.

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search