Weekdiary #37

Maandag was het niet een hele bijzondere dag. Ik heb vooral blogs getypt voor A-typical en NannyAnnelon. Ik kreeg trouwens telefoon van iemand anders waarbij de NVS net is geplaatst. Zij vindt het fijn om mijn blogs te lezen; dat is wel een bevestiging dat mensen echt wat aan de website van A-typical hebben! We hebben gebeld en vervolgens ook gewhats appt. Whats appen mag jij ook op het nummer 0616048263.

Dinsdag was ik jarig! Ik ben 28 geworden. Helaas had Nola ’s nachts en ’s ochtends gespuugd en was ik deze dag erg misselijk. Mijn vriend ging gewoon werken dus echt een verjaardag was het niet. De zaterdag zouden we het gaan vieren dus dat was prima.

Woensdag bracht mijn vriend mij ’s ochtends naar het Amsterdam UMC. Hier had ik wat gesprekken met aansluitend een afspraak met de verpleegkundige om te kijken hoe het ervoor staat met de NVS. Hier lees je morgen meer over. In de middag ging ik thuis weer wat in het huishouden doen en blogs schrijven. Er zijn veel illustratoren die illustraties maken voor A-typical. Alles wordt gesponsord. Ik heb bij de opleiding “grafisch vormgeving” een oproep geplaatst op hun intranet. Of er studenten zijn die graag illustraties willen maken voor A-typical. Zo hebben zij iets gedaan voor het goede doel, doen ze ervaringen op, hebben ze weer wat moois voor hun portfolio en staan hun namen op A-typical onder de button “in samenwerking met”. Hier kan je alle illustratoren zien staan. Zij willen graag op whats app communiceren en er zijn ook een paar bezoekers van deze website die graag communiceren over onder andere de whats app. Daarom heb ik nu een extra telefoon met telefoonnummer aangeschaft.

Donderdag in de ochtend ging ik met Nola en Liam een cake bakken. Wie mij op Instagram volgt heeft dit al kunnen zien. We maakte een cake met de mix van Homemade. Je hoeft alleen maar water toe te voegen, te roeren en hem in de oven te stoppen. Easypeasy en de kinderen vinden het hartstikke leuk. Ook was de cake erg lekker.

We kregen daarna een pakketje. Hierin zaten 50 pakjes met lekkere bosvruchten repen van Nestlé! Nola en Liam vinden die super lekker. Deze repen zijn voor kinderen vanaf 12 maanden. Ze gaan in de goodiebags voor de kinderen. Het liefst stuur ik ook goodiebags naar kinderen die een behandeling ondergaan of even niet zo lekker in hun vel zitten. De verzendkosten zijn hiervoor alleen te hoog. Ik heb DHL en Postnl al gevraagd voor sponsoring (gratis verzending). Ik ben alleen bang dat zij dit niet doen, omdat ze vast vaker dit soort aanvragen zullen krijgen.

Vervolgens ging Liam even slapen en heb ik een paar goodiebags klaargezet met producten van SES creative. Super lief dat ze producten toe hebben gestuurd voor in de. Die goodiebags krijg je bij een donatie van €15,-. Er wordt veel gedoneerd, maar niet zo vaak via de website van de crowdfunding, omdat je daar alleen maar met creditcard kan betalen.

Daarna wilde ik Liam uit bed halen. Ik ging naar boven en hoorde iemand op de deur kloppen. Ik deed de deur van Liam zijn kamer open en daar stond hij gewoon. Hij had zijn slaapzak uitgetrokken en was uit zijn ledikant geklommen. Hij was zelf super trots, maar ik schrok me rot. Het was wel grappig, maar bij dit soort dingen denk ik dan dat ik misschien wel een aanval heb gehad en hem in plaats van in bed op de grond heb gezet. Ik bedacht mij even af te wachten of hij het nog een keer zou gaan doen. Hij heeft het daarna inderdaad nog een keer gedaan. Daarna heb ik zijn slaapzak andersom aangetrokken, (met de rits achter) zodat hij deze niet uit kan doen.

In de middag kwam er een vriendin met haar twee kindjes langs. We hebben koffie gedronken en ’s middags gingen we naar het speeltuintje.

Vrijdag heb ik overdag heel veel aan het huishouden gedaan. We hadden die avond namelijk een verjaardag en dan de volgende dag mijn verjaardag. Als wij ’s avonds een verjaardag ofzo hebben dan ben ik meestal heel moe wanneer we thuis komen en ga ik vaak op bed liggen. ’s Avonds is er dan dus niet echt veel tijd om alvast wat klaar te zetten voor mijn verjaardag. Tijdens het huishouden wilde ik stiekem wat knutselwerkjes en tekeningen van de kinderen weg doen. Sinds kort maak ik van veel tekeningen en knutselwerkjes een foto en wil ik op een gegeven moment van al deze foto’s een fotoboek maken. Nola maakt tegenwoordig heel vaak deze tekening:

Ik probeer altijd de tekeningen van Nola te analyseren en te kijken of ik op die manier kan zien hoe Nola zich voelt of wat er in haar omgaat. Nola zei alleen dat dit monsters waren dus heb ik verder niet heel veel nagedacht bij deze tekening. Wel grappig dat ze dit vaak tekent.

Zaterdag vierde ik mijn verjaardag. De visite kwam een beetje verspreid over de dag en ’s avonds heb ik twee buren uitgenodigd. We hebben lekker wat drankjes gedronken en lagen ongeveer 1:00 uur op bed. Op dit soort dagen merk ik dat ik echt wel meer energie krijg van de NVS. Einde van de dag zeiden de buren ook van wat een hoop visite had je vandaag, dat je nu nog energie hebt om met ons drankjes te drinken.

Zondag hadden we een verjaardag van een dochtertje van vrienden van ons. Zij werd drie en speelt leuk met Nola. Dit weekend hebben we lekker veel taart gegeten dus.

Het was een leuke week. Het weekend was alleen wel echt heel erg druk. Ik vind het daarom heerlijk dat de kinderen op de maandag naar het kinderdagverblijf gaan dan heb ik tijd om blogs te schrijven en misschien wel wat in het huishouden te doen. A-typical en NannyAnnelon kosten echt veel tijd en werk. Dat had ik niet verwacht.

NannyAnnelon heeft maandelijks rond de 5000 bezoekers. Hier haal ik veel “inkomsten” uit. Ik vraag in ruil voor een blog bijna nooit geen geld, maar eerder bijvoorbeeld een winterjas voor Nola. Het is dus wel een soort van inkomsten alleen dan indirect. NannyAnnelon kan ik dus niet zomaar aan de kant leggen. Voor A-typical heb ik nu een blog en een banner verkocht voor op NannyAnnelon. De bedrijven doneren een groot bedrag aan A-typical en krijgen dan vervolgens een banner op NannyAnnelon.

A-typical vind ik momenteel veel leuker om aan te werken. Morgen komt er een blog online over mijn week met de NVS.

 

Recommended Posts

Laat een reactie achter

Start typing and press Enter to search